ΣΩΚΡΑΤΗΣ Ε. ΚΟΚΚΑΛΗΣ

Ο Σωκράτης Κόκκαλης είναι Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω και διατηρεί δικηγορικό γραφείο στο Βόλο με στόχο την επιτυχή παροχή νομικών υπηρεσιών, με υπευθυνότητα, συνέπεια, αξιοπιστία και σεβασμό απέναντι στον πελάτη.
Το Δικηγορικό Γραφείο του Σωκράτη Κόκκαλη είναι πλήρως οργανωμένο, σύγχρονο δικηγορικό γραφείο, ικανό να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των πελατών και παρέχει νομικές υπηρεσίες σε φυσικά και νομικά πρόσωπα από το 2009, σε αρκετούς τομείς του Ελληνικού Δικαίου.
Στόχος του γραφείου είναι η δυναμική και αποτελεσματική διεκδίκηση, εκπροσώπηση και υπεράσπιση των δικαιωμάτων και συμφερόντων των πελατών, στα πλαίσια δικαστικής ή εξώδικης επίλυσης των υποθέσεών τους, προσφέροντας αξιόπιστες νομικές υπηρεσίες, με συνέπεια και επαγγελματισμό ενώπιον των Δικαστηρίων όλων των βαθμίδων της Χώρας, και των Ανωτάτων, αλλά και συμβουλευτικά.
Το Δικηγορικό Γραφείο του Σωκράτη Κόκκαλη συνεργάζεται με έμπειρους συμβολαιογράφους, δικαστικούς επιμελητές, μηχανικούς, οικονομολόγους, μεσίτες, πραγματογνώμονες, αλλά και με δικηγόρους σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες των υποθέσεων που μας εμπιστεύονται οι πελάτες μας.
Το Δικηγορικό Γραφείο, βρίσκεται στο κέντρο του Βόλου, πλησίον του Δικαστικού Μεγάρου, στην οδό Αντωνοπούλου αρ. 190 στον 1ο όροφο.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, κλείνοντας ραντεβού ώστε να σας παρέχουμε νομικές υπηρεσίες.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

2009
Εγγραφή στον Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου
2007
Πτυχίο απο το Τμήμα Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.)
2000
Πτυχίο Αγγλικών “Michigan Certificate of Proficiency in English”
1999
Πτυχίο Γερμανικών “Zertifikat Deutsch als Fremdsprache” (GRUNDSTUFE)